Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /home/public/sites/www.fijnproevers-agency.nl/wp-includes/compat.php on line 502

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/public/sites/www.fijnproevers-agency.nl/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2758

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/public/sites/www.fijnproevers-agency.nl/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2762

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/public/sites/www.fijnproevers-agency.nl/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3684

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/public/sites/www.fijnproevers-agency.nl/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 258

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/public/sites/www.fijnproevers-agency.nl/wp-includes/pomo/translations.php on line 208
De line-up voor FijnProevers x Bliss is bekend! | FijnProevers Events

De line-up voor FijnProevers x Bliss is bekend!

Op 27 mei zal de aftrap zijn van de eerste FijnProevers Beach Tour, waarbij wij twee locaties zullen omtoveren in een FijnProevers Festijn. Voor de eerste editie is de line-up inmiddels bekend! Lees snel meer!

FijnProevers

FijnProevers staan voor de uiterst fijne smaak in gezelligheid in een intiem en karakteristieke nacht –en beachclubs in de grotere steden van Nederland. De letter-X duidt aan dat het gaat om een samenwerking met een nachtclub in en rond de grote steden in de Randstad. Met Rotterdam als thuisbasis zijn wij in maart 2016 begonnen met de eerste editie in TOFFLER en sindsdien een terugkerend concept in het kloppend hart van Rotterdam-Centrum.

FijnProevers X Bliss

Na vier succesvolle edities van TOFFLER X FijnProevers wordt het in de fijne lente -en zomermaanden tijd om het FijnProevers gevoel aan het strand te kunnen proeven. Daarnaast bestaat FijnProevers Events officieel drie jaar! In het kader hiervan zijn wij de FijnProevers Beach Tour afgetrapt en zullen wij op 27 mei 2017 eerst Beachclub BLISS aandoen. Kom jij ook fijnproeven?

Onze DJ-Chefs!

Tijdens onze 3 Year Anniversary en aftrap van de Beach Tour hebben wij in de volgende DJ’s weten te strikken als DJ-Chefs voor de avond(!):

  1. Leroy Styles
  2. GoodLife
  3. Karim Soliman
  4. Ferre
  5. FijnProevers DJ Contest Winner

FijnProevers DJ Contest

Zoals gebruikelijk zullen wij weer een DJ contest houden. De winnaar krijgt uiteraard een slot op ons evenement. Meer over de spelregels zal zo spoedig mogelijk volgen. Houdt de website en onze social media kanalen daarvoor nauwlettend in de gaten.

Tickets

Kaarten zijn nu beschikbaar!

“Taste The Finer Things In Life…”


Notice: compact(): Undefined variable: limits in /home/public/sites/www.fijnproevers-agency.nl/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 860

Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /home/public/sites/www.fijnproevers-agency.nl/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 860

Comments are closed.