Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /home/public/sites/www.fijnproevers-agency.nl/wp-includes/compat.php on line 502

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/public/sites/www.fijnproevers-agency.nl/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2758

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/public/sites/www.fijnproevers-agency.nl/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2762

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/public/sites/www.fijnproevers-agency.nl/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3684

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/public/sites/www.fijnproevers-agency.nl/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 258

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/public/sites/www.fijnproevers-agency.nl/wp-includes/pomo/translations.php on line 208
FijnProevers @ GiveSoul's Sunday Pop-up Rooftop Party | FijnProevers Events

FijnProevers @ GiveSoul’s Sunday Pop-up Rooftop Party

Afgelopen zondag 9 april zijn wij verrast door GiveSoul met een spontane Pop-Up Rooftop Party nabij de Witte de Withstraat in Rotterdam-Centrum. Het was een zondag om nooit te vergeten. Naast het bizar lekkere weer, startte de heren van GiveSoul om 16:30 een Livestream op het dakterras van het GiveSoul hoofdkwartier. De livestream stond in het teken van het 5 jarig bestaan van GiveSoul. Dit wordt aankomende donderdag 13 april 2017 groots gevierd in het Maassilo-gebouw te Rotterdam. Kaarten voor GiveSoul 5-Year-Anniversary zijn nog steeds te koop voor slechts vijf euro!

Om de gasten van heerlijke klanken te voorzien, waren er dive
rse DJ’s uitgenodigd: Rowen Clark, High SoundSystem, GoodLife, Karim Soliman en Coconut Cartel. Onder het mom van bring your own food en drinks werd er een wáár feestje van gemaakt. Het was een mooie bedoeling met alleen maar mooie mensen om van te genieten op een eveneens mooie dag. Dit moest een zondag zijn!

Dit was een FijnProevers waardig momentje en wij willen GiveSoul en de crew bedanken voor hun
gastvrijheid! Tot aankomende donderdag!

FijnProevers X Bliss
Op de livestream kan je tevens een voorproefje krijgen van de klanken die GoodLife en Karim Soliman op zaterdag 27 mei ten gehore zullen brengen. Gelimiteerde 3 Year Anniversary kaarten zijn nog steeds beschikbaar!

GiveSoul Livestream


Notice: compact(): Undefined variable: limits in /home/public/sites/www.fijnproevers-agency.nl/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 860

Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /home/public/sites/www.fijnproevers-agency.nl/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 860

Comments are closed.