Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /home/public/sites/www.fijnproevers-agency.nl/wp-includes/compat.php on line 502

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/public/sites/www.fijnproevers-agency.nl/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2758

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/public/sites/www.fijnproevers-agency.nl/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2762

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/public/sites/www.fijnproevers-agency.nl/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3684

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/public/sites/www.fijnproevers-agency.nl/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 258

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/public/sites/www.fijnproevers-agency.nl/wp-includes/pomo/translations.php on line 208
FijnProevers' Audio SnackBox is terug met GoodLife! | FijnProevers Events

FijnProevers’ Audio SnackBox is terug met GoodLife!

Cover: GoodLife – FijnProevers Beach Tour Audio SnackBox VII

De Audio Snackbox is wéér helemaal terug! Ditmaal in het kader van de FijnProevers Beach Tour! Na vier succesvolle edities van TOFFLER X FijnProevers wordt het in de fijne lente -en zomermaanden tijd om het FijnProevers gevoel ook aan het strand te kunnen proeven. Daarnaast bestaat FijnProevers Events officieel drie jaar! Genoeg redenen om dit te vieren! In het kader hiervan zijn wij de FijnProevers Beach Tour afgetrapt en zullen naast Beachclub Bliss te Scheveningen op 27 mei ook Beachclub Royal aan doen op 29 juli 2017.

Voor de zevende editie van de Audio Snackbox hebben onze chefs GoodLife een overheerlijke mix voor jullie!

Wat is een Audio SnackBox?

Een FijnProevers’ Audio SnackBox is een korte mixtape van 20 tot 30 minuten. Het heeft als doel jou een lekkere boost te geven en weekend in te luiden! Wij nodigen hier regelmatig gast-chefs (DJ’s) voor uit om een lekkere set te bereiden, zodat jij optimaal kan smullen van de lekkerste tunes! Geloof ons… Het smaakt altijd naar méér!

Over GoodLife

Greg & Leroy, GL, Goodlife. Al 24 jaar beste vrienden die elkaar door dik en dun steunen hebben eind 2015 de keuze gemaakt om samen achter de draaitafels te stappen, maar niet alleen om mensen te voorzien van heerlijke deep house, tech house en techno vibes maar vooral om mensen te inspireren om meer te genieten van hun leven. Dit doen de mannen door mensen te vertellen, te laten zien en te laten ervaren dat je zelf de ster moet zijn van je eigen leven.

“Taste The Finer Things In Life…”


Notice: compact(): Undefined variable: limits in /home/public/sites/www.fijnproevers-agency.nl/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 860

Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /home/public/sites/www.fijnproevers-agency.nl/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 860

Comments are closed.