Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /home/public/sites/www.fijnproevers-agency.nl/wp-includes/compat.php on line 502

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/public/sites/www.fijnproevers-agency.nl/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2758

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/public/sites/www.fijnproevers-agency.nl/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2762

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/public/sites/www.fijnproevers-agency.nl/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3684

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/public/sites/www.fijnproevers-agency.nl/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 258

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/public/sites/www.fijnproevers-agency.nl/wp-includes/pomo/translations.php on line 208
Samen proef je meer... Grouptickets zijn nu beschikbaar voor 27 mei! | FijnProevers Events

Samen proef je meer… Grouptickets zijn nu beschikbaar voor 27 mei!

Over iets minder dan vier weken op 27 mei 2017 barst het driejarig bestaan los van FijnProevers in Beachclub BLISS, te Scheveningen! In de line-up hebben wij niemand minder dan Leroy Styles, Karim Soliman, GoodLife en Ferré staan. Kom je ook fijnproeven?

Samen proef je meer…

FijnProeven doe je samen. Samen met jouw loved ones ❤️. Om duurzame relaties te onderhouden en mooie herinneringen te creëren waar je nog weken over napraat na afloop van de gebeurtenis. Om die reden hebben wij vanaf vandaag de grouptickets ter beschikking gesteld! De grouptickets zijn speciaal voor de vriendengroepen die samen deze beleving willen ervaren met vijf personen. Bestel ze snel!

Audio Snackbox /w GoodLife

Wil je alvast een impressie krijgen van de vibe die wij gaan creëren op 27 mei? Luister dan naar de Audio Snack van GoodLife!


Notice: compact(): Undefined variable: limits in /home/public/sites/www.fijnproevers-agency.nl/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 860

Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /home/public/sites/www.fijnproevers-agency.nl/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 860

Comments are closed.