Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /home/public/sites/www.fijnproevers-agency.nl/wp-includes/compat.php on line 502

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/public/sites/www.fijnproevers-agency.nl/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2758

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/public/sites/www.fijnproevers-agency.nl/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2762

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/public/sites/www.fijnproevers-agency.nl/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3684

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/public/sites/www.fijnproevers-agency.nl/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 258

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/public/sites/www.fijnproevers-agency.nl/wp-includes/pomo/translations.php on line 208
BREAKING NEWS: Wie jarig is trakteert! | FijnProevers Events

BREAKING NEWS: Wie jarig is trakteert!

Over één dagje slapen is het zover! Dan barst het FijnProevers feest los ter ere van het driejarig bestaan in Scheveningen bij BLISS! In verband met de verwachte tropische temperaturen hebben wij in overleg met BLISS besloten om op zaterdag 27 mei al om 17:00 te starten op het terras in plaats van 19:00. Tot en met 21:00 is het terras voor iedereen gratis toegankelijk. Vanaf 21:00 heb je alleen toegang tot het feest met een geldige FijnProevers ticket! Meer weten? Lees snel!

Hoe ziet de dag eruit?

Time Table van FijnProevers X BLISS op zaterdag 27 mei!

In verband met het lekkere weer beginnen wij dus ruim twee uur eerder op het terras van BLISS! Wij zijn dan ook blij dat wij last minute DJ SURE konden toevoegen aan de line-up, zij gaat ons van heerlijke zomerse tunes voorzien om je vingers bij af te likken.

In het overzicht rechts kun je een overzicht vinden van onze time table.

Entree

Vanwege het mooie weer en ons driejarig bestaan hebben wij in overleg met BLISS besloten dat het feest op zaterdag 27 mei tot 21:00 gratis toegankelijk is. Iedereen die een kaartje heeft gekocht krijgt een bandje. Na 21:00 is het alleen op vertoon van een bandje mogelijk om toegang te krijgen tot het evenement. Vanaf 21:00 moment draaien Goodlife, Leroy Styles en Karim Soliman! Dat wil je niet missen!

Kaarten kun je hier kopen!

Deurverkoop!

Er zullen aan de deur een beperkt aantal kaarten worden verkocht! Wil jij zeker zijn dat je een ook na 21:00 kunt blijven fijnproeven? Koop je kaartje dan in de voorverkoop. Dit is zolang de voorraad strekt! Kaarten aan de deur zijn duurder!

 

Heb je vragen of zijn er onduidelijkheden mail ons op: info@fijnproevers-events.nl of stuur een whatsapp bericht op +316 48 88 83 48! Bellen mag natuurlijk ook! Tot morgen!

“Taste The Finer Things In Life…”

 


Notice: compact(): Undefined variable: limits in /home/public/sites/www.fijnproevers-agency.nl/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 860

Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /home/public/sites/www.fijnproevers-agency.nl/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 860

Comments are closed.