Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /home/public/sites/www.fijnproevers-agency.nl/wp-includes/compat.php on line 502

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/public/sites/www.fijnproevers-agency.nl/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2758

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/public/sites/www.fijnproevers-agency.nl/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2762

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/public/sites/www.fijnproevers-agency.nl/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3684

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/public/sites/www.fijnproevers-agency.nl/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 258

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/public/sites/www.fijnproevers-agency.nl/wp-includes/pomo/translations.php on line 208
Wil je openen of afsluiten tijdens Fijnproevers X Toffler? | FijnProevers Events

Wil je openen of afsluiten tijdens Fijnproevers X Toffler?

Op zaterdag 17 juni zijn we weer terug in de tunnel voor een nieuwe editie van FijnProevers X Toffler! Tijdens deze editie verloten wij niet één, maar twee slots om te draaien tijdens het event. Je mag openen of sluiten! Je kan hier tijdens het indienen van jouw set rekening mee houden, maar het hoeft niet natuurlijk 😉

Over FijnProevers X

FijnProevers X … staat voor de uiterst fijne smaak in gezelligheid in een intiem en karakteristieke nacht –en beachclubs in de grotere steden van Nederland. De letter-X duidt aan dat het gaat om een samenwerking met een nachtclub in en rond de grote steden in de Randstad. Met Rotterdam als thuisbasis zijn wij in maart 2016 begonnen met de eerste editie in TOFFLER. Het is sindsdien een succesvol terugkerend clubavond in TOFFLER te Rotterdam.

FijnProevers DJ Contest

Vanuit FijnProevers Events vinden wij het belangrijk om een platform te bieden voor getalenteerde DJ’s. Wij geloven dat het geven van een ervaring, openingslot en mogelijkheden tot netwerken een mooie aftrap kan zijn voor een carriere. Daarnaast betekent fijnproeven voor ons dat je je dromen najaagt en de uiterste fijne smaak ontwikkelt op het gebied van muziek.

Wat moet je doen om kans te maken?

  1. Maak een set van maximaal 45 minuten waar jij jouw draaikunsten zo goed mogelijk vastlegt. Dit mag in het genre House, Deephouse en Techhouse. Voor inspiratie kan je naar de livesets van FijnProevers X Toffler in september 2016 luisteren (zie onder).
  2. Upload je set op Mixcloud en/of Soundcloud
  3. Like de ‘FijnProevers Events‘ Facebook pagina
  4. Zet jezelf op aanwezig in het event: ‘FijnProevers X Toffler’ 
  5. Deel de link van jouw mix in het event: ‘FijnProevers X Toffler

Deelname is mogelijk van vrijdag 9 juni 12:00 tot en met donderdag 15 juni 00:00. Nadat jij de bovenstaande stappen hebt gevolgd zal de jury bestaande uit de FijnProevers Crew jouw mix beoordelen. Op vrijdag 16 juni maken wij de winnaar bekend! Wij wensen alle DJ’s heel veel succes en wie weet tot 17 juni in TOFFLER! 😉

“Taste The Finer Things In Life…”

 


Notice: compact(): Undefined variable: limits in /home/public/sites/www.fijnproevers-agency.nl/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 860

Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /home/public/sites/www.fijnproevers-agency.nl/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 860

Comments are closed.