Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /home/public/sites/www.fijnproevers-agency.nl/wp-includes/compat.php on line 502

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/public/sites/www.fijnproevers-agency.nl/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2758

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/public/sites/www.fijnproevers-agency.nl/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2762

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/public/sites/www.fijnproevers-agency.nl/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3684

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/public/sites/www.fijnproevers-agency.nl/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 258

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/public/sites/www.fijnproevers-agency.nl/wp-includes/pomo/translations.php on line 208
Kaartverkoop van FijnProevers X Royal start vrijdag 23 juni! | FijnProevers Events

Kaartverkoop van FijnProevers X Royal start vrijdag 23 juni!

Na inmiddels vijf succesvolle edities van FijnProevers X Toffler wordt het in de fijne lente -en zomermaanden tijd om het FijnProevers gevoel aan het strand te kunnen proeven. Op zaterdag 27 mei heeft de eerste editie van de Beachtour plaatsgevonden in Beachclub Bliss. De laatste editie van de FijnProevers Beach Tour is op 29 juli in Beachclub Royal, te Hoek van Holland. Dit wil je niet missen!

De FijnProevers geloven dat muziek een van de meest invloedrijke krachten is van emotie naast het prikkelen van de zintuigen smaakzin en reukzin. Muziek geeft een emotionele band met je naasten en is daarom essentieel om de fijne dingen in het leven te proeven.De emoties van onze bezoekers trachten wij te prikkelen door het gebruik van de fijnste en met zorg samengestelde ingrediënten in onze evenementen. Wij willen alle fijnproevers inspireren dat het leven is gebaseerd op de pijlers duurzame relaties en vitaliteit om zodoende een bijdrage te leveren aan het leven, zodat jij de fijne dingen in het leven blijft proeven.

De kaartverkoop start aankomende vrijdag 23 juni om 12:00 op onze website! De volledige line-up zullen wij in de aanloop naar het event bekend maken, wacht alleen niet te lang met het aanschaffen van je kaartje! 😉🎉

Over FijnProevers X

FijnProevers staan voor de uiterst fijne smaak in gezelligheid in een intiem en karakteristieke nacht –en/of beachclubs in de grotere steden van Nederland. De letter-X duidt aan dat het gaat om een samenwerking met een nachtclub in en rond de grote steden in de Randstad. Met Rotterdam als thuisbasis zijn wij in maart 2016 begonnen met de eerste editie in TOFFLER en sindsdien een terugkerend concept in het kloppend hart van Rotterdam-Centrum. Proef hier snel van!

“Taste The Finer Things In Life…”


Notice: compact(): Undefined variable: limits in /home/public/sites/www.fijnproevers-agency.nl/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 860

Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /home/public/sites/www.fijnproevers-agency.nl/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 860

Comments are closed.