Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/public/sites/www.fijnproevers-agency.nl/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 258

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/public/sites/www.fijnproevers-agency.nl/wp-includes/pomo/translations.php on line 208
De early-bird kaarten voor FijnProevers X Royal zijn nu beschikbaar! | FijnProevers Events

De early-bird kaarten voor FijnProevers X Royal zijn nu beschikbaar!

De zomer is begonnen! En dat betekent tijd voor de tweede editie van FijnProevers Beach Tour. Na inmiddels vijf succesvolle edities van FijnProevers X Toffler maken wij tijdens de zomermaanden gebruik van de mogelijkheid om tijdens het strandseizoen te fijnproeven aan het strand. Dit keer doen wij Beachclub Royal te Hoek van Holland aan op zaterdag 29 juli tijdens FijnProevers X Royal!

De FijnProevers geloven dat muziek een van de meest invloedrijke krachten is van emotie naast het prikkelen van de zintuigen smaakzin en reukzin. Muziek geeft een emotionele band met je naasten en is daarom essentieel om de fijne dingen in het leven te proeven. De emoties van onze bezoekers trachten wij te prikkelen door het gebruik van de fijnste en met zorg samengestelde ingrediënten in onze evenementen. Wij willen alle fijnproevers inspireren dat het leven is gebaseerd op de pijlers duurzame relaties en vitaliteit om zodoende een bijdrage te leveren aan het leven, zodat jij de fijne dingen in het leven blijft proeven.

Haal hier nu je kaarten!

“Taste The Finer Things In Life…”


Notice: compact(): Undefined variable: limits in /home/public/sites/www.fijnproevers-agency.nl/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 860

Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /home/public/sites/www.fijnproevers-agency.nl/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 860

Comments are closed.