FijnProevers Beach Tour in Royal op 29 juli /w Benny Rodrigues, Wouter S., Leroy Styles & More…!

In april 2017 kondigden wij de FijnProevers Beach Tour. Wij vonden destijds dat het na vier succesvolle editie van de FijnProevers X Toffler edities hoogtijd om de vibe en goede sfeer tijdens deze edities door te vertalen naar het strand, zodat jij nog méér kan genieten van de fijne dingen in het leven door middel van de fijnste DJ’s en muziek tijdens een heerlijke zonsondergang. Na inmiddels vijf succesvolle edities van FijnProevers X Toffler wordt het in de zomermaand juli tijd om het FijnProevers gevoel aan het strand te kunnen proeven. Op zaterdag 27 mei heeft de eerste editie van de Beachtour plaatsgevonden in Beachclub Bliss. De laatste editie van de FijnProevers Beach Tour is op 29 juli in Beachclub Royal, te Hoek van Holland. Natuurlijk is het thema carnaval aangezien wij in Rotterdam zomercarnaval vieren! Dit wil je niet missen!

Wil je meer weten? Check dan onze speciale FijnProevers Beach Tour pagina.

DJ Line-Up

 

Tickets

Tickets zijn verkrijgbaar in de voorverkoop voor slechts 12,50 excl fee. Wacht niet te lang met het aanschaffen van je kaartje. De volgende fase is duurder! Haal je tickets hier!

Comments are closed.