Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /home/public/sites/www.fijnproevers-agency.nl/wp-includes/compat.php on line 502

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/public/sites/www.fijnproevers-agency.nl/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2758

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/public/sites/www.fijnproevers-agency.nl/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2762

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/public/sites/www.fijnproevers-agency.nl/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3684

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/public/sites/www.fijnproevers-agency.nl/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 258

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/public/sites/www.fijnproevers-agency.nl/wp-includes/pomo/translations.php on line 208
FijnProevers Beach Tour /w Benny Rodrigues, Wouter S. & Leroy Styles

FijnProevers Beach Tour in Royal op 29 juli /w Benny Rodrigues, Wouter S., Leroy Styles & More…!

In april 2017 kondigden wij de FijnProevers Beach Tour. Wij vonden destijds dat het na vier succesvolle editie van de FijnProevers X Toffler edities hoogtijd om de vibe en goede sfeer tijdens deze edities door te vertalen naar het strand, zodat jij nog méér kan genieten van de fijne dingen in het leven door middel van de fijnste DJ’s en muziek tijdens een heerlijke zonsondergang. Na inmiddels vijf succesvolle edities van FijnProevers X Toffler wordt het in de zomermaand juli tijd om het FijnProevers gevoel aan het strand te kunnen proeven. Op zaterdag 27 mei heeft de eerste editie van de Beachtour plaatsgevonden in Beachclub Bliss. De laatste editie van de FijnProevers Beach Tour is op 29 juli in Beachclub Royal, te Hoek van Holland. Natuurlijk is het thema carnaval aangezien wij in Rotterdam zomercarnaval vieren! Dit wil je niet missen!

Wil je meer weten? Check dan onze speciale FijnProevers Beach Tour pagina.

DJ Line-Up

 

Tickets

Tickets zijn verkrijgbaar in de voorverkoop voor slechts 12,50 excl fee. Wacht niet te lang met het aanschaffen van je kaartje. De volgende fase is duurder! Haal je tickets hier!


Notice: compact(): Undefined variable: limits in /home/public/sites/www.fijnproevers-agency.nl/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 860

Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /home/public/sites/www.fijnproevers-agency.nl/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 860

Comments are closed.