Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /home/public/sites/www.fijnproevers-agency.nl/wp-includes/compat.php on line 502

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/public/sites/www.fijnproevers-agency.nl/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2758

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/public/sites/www.fijnproevers-agency.nl/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2762

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/public/sites/www.fijnproevers-agency.nl/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3684

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/public/sites/www.fijnproevers-agency.nl/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 258

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/public/sites/www.fijnproevers-agency.nl/wp-includes/pomo/translations.php on line 208
Kans op twee kaartjes voor de FijnProevers Beach Tour via BASH App!

Maak kans op twee kaartjes voor de FijnProevers Beach Tour met de BASH App!

Op vrijdag 7 juli zijn wij officieel een spin en win campagne gestart in samenwerking met BASH App. Wij hebben een beperkt aantal vrijkaartjes beschikbaar! Door middel van een simpele druk op de knop kan jij ‘digitaal’ aan een rad draaien en zie je gelijk of jij kaartjes hebt gewonnen voor de FijnProevers Beach Tour op 29 juli in Hoek van Holland. Heb je de app nog niet op jouw telefoon? Ga dan snel de website van BASH en download de app vandaag nog! Niet gewonnen? Kaartjes zijn nog steeds verkrijgbaar op onze special daarvoor ingerichte pagina!

FijnProevers Beach Tour

In april 2017 kondigden wij de FijnProevers Beach Tour. Wij vonden destijds dat het na vier succesvolle editie van de FijnProevers X Toffler edities hoogtijd om de vibe en goede sfeer tijdens deze edities door te vertalen naar het strand, zodat jij nog méér kan genieten van de fijne dingen in het leven door middel van de fijnste DJ’s en muziek tijdens een heerlijke zonsondergang. Na inmiddels vijf succesvolle edities van FijnProevers X Toffler wordt het in de zomermaand juli tijd om het FijnProevers gevoel ook aan het strand te kunnen proeven. Op zaterdag 27 mei heeft de eerste editie van de Beachtour plaatsgevonden in Beachclub Bliss. De laatste editie van de FijnProevers Beach Tour is op 29 juli in Beachclub Royal, te Hoek van Holland. Natuurlijk is het thema carnaval aangezien wij in Rotterdam zomercarnaval vieren! Dit wil je niet missen!

Wat is BASH App?

Met de BASH App maak je iedere dag kans op kaarten voor de beste festivals en clubavonden. Download BASH voor iPhone of Android, speel direct mee voor tickets en wordt lid van één van de grootste dance communities van Nederland.


Notice: compact(): Undefined variable: limits in /home/public/sites/www.fijnproevers-agency.nl/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 860

Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /home/public/sites/www.fijnproevers-agency.nl/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 860

Comments are closed.