Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /home/public/sites/www.fijnproevers-agency.nl/wp-includes/compat.php on line 502

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/public/sites/www.fijnproevers-agency.nl/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2758

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/public/sites/www.fijnproevers-agency.nl/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2762

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/public/sites/www.fijnproevers-agency.nl/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3684

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/public/sites/www.fijnproevers-agency.nl/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 258

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/public/sites/www.fijnproevers-agency.nl/wp-includes/pomo/translations.php on line 208
Wil jij draaien tijdens de FijnProevers Beach Tour op 29 juli?!

Wil jij draaien tijdens de FijnProevers Beach Tour op 29 juli?!

Heb jij altijd al willen draaien in een Beachclub samen met Benny Rodrigues, Wouter S., en Leroy Styles? Dat is dit je kans! Na inmiddels vijf succesvolle edities van FijnProevers X Toffler wordt het tijd om het FijnProevers gevoel ook aan het strand te kunnen proeven op 29 juli in Hoek van Holland!

Over FijnProevers X

FijnProevers X … staat voor de uiterst fijne smaak in gezelligheid in een intiem en karakteristieke nacht –en beachclubs in de grotere steden van Nederland. De letter-X duidt aan dat het gaat om een samenwerking met een nachtclub in en rond de grote steden in de Randstad. Met Rotterdam als thuisbasis zijn wij in maart 2016 begonnen met de eerste editie in TOFFLER. Het is sindsdien een succesvol terugkerend clubavond in TOFFLER te Rotterdam. De eerste volgende editie is op 9 september. En dit is niet zomaar een editie, maar eentje voor in de boeken! Op 9 september vieren wij samen met Mr TOFFLER himself Joey Seton (9/9) en twee van de FijnProevers leden, te weten Thierno Kensenhuis (6/9) en Gregory Stadwijk (7/9) een gezamenlijk Birthday Festijn waar je u tegen zegt!

Maar we gaan eerst genieten tijdens de FijnProevers Beach Tour! Meer weten?

FijnProevers DJ Contest

Vanuit FijnProevers Events vinden wij het belangrijk om een platform te bieden voor getalenteerde DJ’s. Wij geloven dat het geven van een ervaring, openingslot en mogelijkheden tot netwerken een mooie aftrap kan zijn voor een carriere. Daarnaast betekent fijnproeven voor ons dat je je dromen najaagt en de uiterste fijne smaak ontwikkelt op het gebied van muziek.

Wat moet je doen om kans te maken?

  1. Maak een set van maximaal 45 minuten waar jij jouw draaikunsten zo goed mogelijk vastlegt. Dit mag in het genre House, Deephouse en Techhouse en moet passen bij ons Beach Concept. Voor inspiratie kan je naar de FijnProevers Beach Tour Audio SnackBox’ luisteren (zie onder)
  2. Upload je set op Mixcloud en/of Soundcloud
  3. Like de ‘FijnProevers Events‘ Facebook pagina
  4. Zet jezelf op aanwezig in het event: ‘FijnProevers X Royal w/ Benny Rodrigues, Wouter S, Leroy Styles
  5. Deel de link van jouw mix in het event: ‘FijnProevers X Royal w/ Benny Rodrigues, Wouter S, Leroy Styles

Deelname is mogelijk van dinsdag 11 juli tot en met dinsdag 25 juli 23:59. Nadat jij de bovenstaande stappen hebt gevolgd zal de jury bestaande uit de FijnProevers Crew jouw mix beoordelen. Op donderdag 27 juli maken wij de winnaar bekend! Wij wensen alle DJ’s heel veel succes en wie weet tot 29 juli in Hoek van Holland 😉

Tickets

Haal je tickets in de pre-sale voor slechts €12,50 excl. fee op onze special daarvoor ingerichte FijnProevers Beach Tour pagina.

“Taste The Finer Things In Life…”


Notice: compact(): Undefined variable: limits in /home/public/sites/www.fijnproevers-agency.nl/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 860

Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /home/public/sites/www.fijnproevers-agency.nl/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 860

Comments are closed.