Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /home/public/sites/www.fijnproevers-agency.nl/wp-includes/compat.php on line 502

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/public/sites/www.fijnproevers-agency.nl/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2758

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/public/sites/www.fijnproevers-agency.nl/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2762

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/public/sites/www.fijnproevers-agency.nl/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3684

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/public/sites/www.fijnproevers-agency.nl/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 258

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/public/sites/www.fijnproevers-agency.nl/wp-includes/pomo/translations.php on line 208
Op vrijdag borrelen aan het strand bij BLISS Friday Lounge

Op vrijdag borrelen aan het strand bij BLISS Friday Lounge

Op 27 mei jongstleden organiseerde FijnProevers haar driejarig bestaan en trapte wij daar de eerste editie af van de FijnProevers Beach Tour. Dit heeft geresulteerd in een nieuw concept op de vrijdagavond, genaamd: BLISS Friday Lounge. Tot en met eind september 2017 organiseert FijnProevers in samenwerking met Beachclub BLISS een nieuwe borrel, genaamd BLISS Friday Lounge.

Heerlijk uitwaaien op het strand van Scheveningen met een drankje en de fijnste muziek. Het gehele strandseizoen nodigen wij elke vrijdag diverse DJ’s uit om de heerlijkste muziek voor jou te draaien, zodat jij optimaal kan genieten.

Bij lekker weer staat de DJ booth buiten op het strand in de brandende zon. Is het weer wat minder? Dan verplaatsen wij alles naar binnen. The show must go on!

⚀ Gratis Entree
⚁ Elke vrijdag tot 29 september
⚂ Van 18:00 tot 23:00
⚃ Heerlijke muziek!

 


Notice: compact(): Undefined variable: limits in /home/public/sites/www.fijnproevers-agency.nl/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 860

Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /home/public/sites/www.fijnproevers-agency.nl/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 860

Comments are closed.