Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /home/public/sites/www.fijnproevers-agency.nl/wp-includes/compat.php on line 502

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/public/sites/www.fijnproevers-agency.nl/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2758

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/public/sites/www.fijnproevers-agency.nl/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2762

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/public/sites/www.fijnproevers-agency.nl/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3684

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/public/sites/www.fijnproevers-agency.nl/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 258

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/public/sites/www.fijnproevers-agency.nl/wp-includes/pomo/translations.php on line 208
FijnProeven tijdens Amsterdam Dance Event met GoodLife & Adriana S. ADE Invitations

FijnProeven tijdens ADE ’17 w/ ‘Goodlife & Adriana S. ADE Invitations’.

Aankomende woensdag barst het dance geweld weer los in Amsterdam tijdens het Amsterdam Dance Event 2017 (ADE). Tussen de club events is er uiteraard ook de ruimte om te ontspannen bij GoodLife & Adriana S. ADE Invitations.  FijnProevers Events organiseert in samenwerking met GoodLife en Adriana S. tijdens ADE een exclusief livestream event  voor alle fijnproevers onder ons.

Wat is GoodLife & Adriana S. ADE Invitations?

Voorafgaand aan ADE invitations worden speciale gasten op een ludieke manier uitgenodigd om tijdens het event dat plaatsvindt op 19, 20 en 21 oktober tijdens het Amsterdam Dance Event. De gasten die worden uitgenodigd hebben in de afgelopen jaren een bijzondere rol gespeeld voor het inspireren en laten fijnproeven van GoodLife, Adriana S. en FijnProevers. Om tijdens één van de belangrijkste events in de muziek industrie alle inspirators in het zonnetje te kunnen zetten, organiseren we ‘GoodLife & Adriana S. ADE Invitations’.

Van 15:00 tot 23:00 kunnen genodigden genieten van heerlijke ijskoude biertjes van Swinckels, een heerlijke Poke Bowl van Wiki Wiki Poke en vers op locatie gebracht door Foodora. Vanaf 18:00 kan iedereen vanaf de Facebook pagina van GoodLife meegenieten van een livestream, waarmee je een kijkje achter de schermen krijgt en digitaal mee kan proeven van de good vibes!

“Taste The Finer Things In Life…”

 

Over GoodLife

Greg & Leroy, GL, GoodlifeAl 24 jaar beste vrienden die elkaar door dik en dun steunen hebben eind 2015 de keuze gemaakt om samen achter de draaitafels te stappen, maar niet alleen om mensen te voorzien van heerlijke deep house, tech house en techno vibes maar vooral om mensen te inspireren om meer te genieten van hun leven. Dit doen de mannen door mensen te vertellen, te laten zien en te laten ervaren dat je zelf de ster moet zijn van je eigen leven.

Over Adriana S. 

Wat begon als een passie voor muziek monde uit in liefde voor het draaien. Adriana S. haar hart begon sneller te kloppen op het moment dat zij de bassline van techno nummers hoorde. Sindsdien ademt zij technomuziek.  Tevens houdt Adriana S. ervan om mensen bij elkaar te brengen en de liefde voor muziek te delen met haar naasten.

Over FijnProevers

FijnProevers Events gelooft dat muziek een van de meest invloedrijke krachten is van emotie naast het prikkelen van de zintuigen smaakzin en reukzin. Muziek geeft een emotionele band met je naasten en is daarom essentieel om de fijne dingen in het leven te proeven.

De emoties van onze bezoekers trachten wij te prikkelen door het gebruik van de fijnste en met zorg samengestelde ingrediënten in onze evenementen. Hierbij proberen wij alle zintuigen te stimuleren. Door het toepassen van deze filosofie inspireren wij onze bezoekers dat het leven is gebaseerd op de pijlers duurzame relaties en vitaliteit om zodoende een bijdrage te leveren aan het leven van alle fijnproevers.

 


Notice: compact(): Undefined variable: limits in /home/public/sites/www.fijnproevers-agency.nl/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 860

Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /home/public/sites/www.fijnproevers-agency.nl/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 860

Comments are closed.